Wat te doen als er teveel bewoners in het huis naast mij wonen?

Als er teveel personen in een huis wonen heeft dat al snel als gevolg dat er overlast wordt gepleegd. De eerste stap die u zet als u overlast ondervindt van het feit dat er teveel personen in een huis wonen is het aanspreken van uw buren. Dit kunt u het beste doen door middel van een brief. In de brief verzoekt u uw buren de overlast te verminderen. U kunt hiervoor onze standaardbrief downloaden of ons een brief op maat laten opstellen. Veranderen uw buren niks aan de situatie? Dan kunt u zich wenden tot uw gemeente. Uw buren overtreden dan namelijk hoogstwaarschijnlijk de leefmilieuverordening, het bestemmingsplan of de huisvestingsverordening.

Ondervindt u overlast doordat er in een huis teveel personen wonen? Download dan onze standaardbrief of laat één van onze juristen een brief op maat voor u opstellen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via onderstaand webformulier of bel ons op 088 – 374 79 76.

Best verkochte standaardbrieven

Download bij Burenoverlast een standaardbrief en pas deze aan naar je eigen situatie. Zo heb je snel een brief geschreven door een gespecialiseerde advocaat tegen je buren overlast.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u een vraag of een specifiek probleem? Neem gerust contact op met onze juridische intakebalie. Wij behandelen uw vraag z.s.m. en u ontvangt vandaag nog een reactie op uw vraag. Uw bericht wordt veilig & betrouwbaar verzonden over SSL.

Bel: 088 - 374 79 76 voor een gratis intakegesprek. Of vul ons formulier in: