Wat kunnen de gevolgen zijn voor mijn buren van een gerechtelijke procedure?

Als de rechter vaststelt dat er sprake is van overlast kan hij een aantal uitspraken doen. De rechter kan uw buren verplichten maatregelen te treffen, een boete opleggen, het huurcontract ontbinden of schadevergoeding opleggen. Het is aan u om te bewijzen dat uw buren daadwerkelijk overlast plegen. Omdat een gerechtelijke procedure kostbaar is, vooral als u de zaak verliest, is het raadzaam om altijd eerst een brief te sturen naar uw buren. U kunt hiervoor onze standaardbrief downloaden of ons een brief op maat laten opstellen.

Heeft u last van burenoverlast in welke vorm dan ook en wilt u dat hier wat aan gedaan wordt? Download dan onze standaardbrief of laat één van onze juristen een brief op maat voor u opstellen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via onderstaand webformulier of bel ons op 088 – 374 79 76.

Best verkochte standaardbrieven

Download bij Burenoverlast een standaardbrief en pas deze aan naar je eigen situatie. Zo heb je snel een brief geschreven door een gespecialiseerde advocaat tegen je buren overlast.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u een vraag of een specifiek probleem? Neem gerust contact op met onze juridische intakebalie. Wij behandelen uw vraag z.s.m. en u ontvangt vandaag nog een reactie op uw vraag. Uw bericht wordt veilig & betrouwbaar verzonden over SSL.

Bel: 088 - 374 79 76 voor een gratis intakegesprek. Of vul ons formulier in: