Hoe kan ik overlast aantonen?

Als gesprekken met of brieven aan uw buren niets opleveren zult u verdere stappen moeten ondernemen om de overlast te laten stoppen. In dat geval is het van belang dat u kunt aantonen dat uw buren daadwerkelijk overlast veroorzaken. Hiervoor dient u de nodige informatie te hebben. Daarom is het raadzaam om alles omtrent de overlast vast te leggen in een dossier. Denk hierbij aan filmpjes, geluidsopnames, brieven en andere documenten waaruit blijkt dat er sprake is van overlast. Het dossier kunt u uiteraard ook opstellen in samenwerking met andere buren als zij ook overlast ondervinden. Hoe meer bewijs u heeft hoe beter.

Best verkochte standaardbrieven

Download bij Burenoverlast een standaardbrief en pas deze aan naar je eigen situatie. Zo heb je snel een brief geschreven door een gespecialiseerde advocaat tegen je buren overlast.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u een vraag of een specifiek probleem? Neem gerust contact op met onze juridische intakebalie. Wij behandelen uw vraag z.s.m. en u ontvangt vandaag nog een reactie op uw vraag. Uw bericht wordt veilig & betrouwbaar verzonden over SSL.

Bel: 088 - 374 79 76 voor een gratis intakegesprek. Of vul ons formulier in: