Over ons

Burenoverlast.nl is opgericht omdat bijna iedereen wel eens te maken heeft met burenoverlast. Soms lost het probleem zichzelf op of lossen buren het onderling op. Maar in veel gevallen lukt dat niet. Voor dat soort situaties is er het steunpunt Burenoverlast.nl. Met een aantal juristen gespecialiseerd in rechten en plichten als buren zijn wij ons gaan specialiseren in het juridisch oplossen van burenproblemen. Over oplossingen voor veel voorkomende burenoverlast kunnen wij u adviseren. Ook bieden wij juridische standaardbrieven of brieven op maat aan. In de meeste gevallen kunt u zelf de burenoverlast oplossen met een van onze handige kant-en-klaar brieven. Download de brief, pas het aan en stuur deze naar de buren. Is dat niet mogelijk? Geen probleem. In dat geval maakt onze gespecialiseerde jurist graag een document op maat voor u. Ook kunnen wij deze brief uit onze naam naar uw buren sturen. Meestal is het probleem hiermee grotendeels opgelost. Bekijk hieronder bij welke situaties wij u kunnen helpen:

Kies het juiste document, Betaal veilig via iDEAL, Maak op maat, Probleem opgelost.    

Best verkochte standaardbrieven

Download bij Burenoverlast een standaardbrief en pas deze aan naar je eigen situatie. Zo heb je snel een brief geschreven door een gespecialiseerde advocaat tegen je buren overlast.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u een vraag of een specifiek probleem? Neem gerust contact op met onze juridische intakebalie. Wij behandelen uw vraag z.s.m. en u ontvangt vandaag nog een reactie op uw vraag. Uw bericht wordt veilig & betrouwbaar verzonden over SSL.

Bel: 088 - 374 79 76 voor een gratis intakegesprek. Of vul ons formulier in: